با این دستور میگوی آسیایی وعده غذایی خود را ادویه کنید و سلامتی خود را ادویه کنید. این غذای غنی از مواد مغذی حاوی بیش از 40٪ ارزش روزانه سلنیوم ، ویتامین C ، پروتئین و ویتامین D است. این وعده غذایی خوشمزه دیگری است که می توانید در برنامه سالم ترین روش تغذیه ما نوش جان کنید.
زمان آماده سازی و پخت میگوی تند آسیایی: 15 دقیقه
عناصر:
میگو 1/2 پوند متوسط ، پوست کنده و خرد شده
2 TBS + 1 TBS آب لیمو تازه
نمک و فلفل دریا برای طعم و مزه
آب مرغ یا سبزیجات کم سدیم 3 TBS
2 حبه سیر متوسط
1/8 قاشق چایخوری شله فلفل قرمز
1/4 فنجان آب پرتقال
1 TBS زنجبیل تازه خرد شده
1 روغن زیتون فوق بکر TBS
جهت ها:
سیر را خرد کرده و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خواص تقویت کننده سلامتی آن افزایش یابد.
میگو را پوست بگیرید و دانه بزنید.
میگوها را با آب لیمو ، نمک و فلفل 2 TBS مالش دهید.
آبگوشت 3 TBS را در یک قابلمه از جنس استنلس استیل با حرارت متوسط و کم گرم کنید.
وقتی آب گوشت شروع به بخار دادن کرد ، میگو ، پوسته فلفل قرمز ، آب پرتقال ، و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید. مرتب هم بزنید. بعد از 2 دقیقه میگوها را برگردانید و سیر اضافه کنید. تفت دهید تا میگوها در تمام مدت صورتی و مات باشند (تقریباً 3 دقیقه). میگو به سرعت می پزد ، بنابراین زمان پخت و پز خود را تماشا کنید. اگر بیش از حد پخته شوند سخت می شوند.
با روغن زیتون بسیار بکر و آبلیمو 1 TBS باقی مانده لباس بپوشید.
خدمت 2
مشخصات تغذیه ای
میگوی تند آسیایی
1.00 وعده
(203.19 گرم)
کالری: 211
NutrientDRI / DV
سلنیوم 79٪
ویتامین B1256
پروتئین 48٪
ویتامین D43٪
ویتامین C39٪
مس 39٪
فسفر 36٪
چربی امگا 3 24٪
ویتامین B321
مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که میگوی آسیایی تند یا یک منبع عالی ، بسیار خوب یا خوب است (در زیر نمودار جداولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، وما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.
میگوی تند آسیایی
1.00 وعده
203.19 گرم
کالری: 211
مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
سلنیوم 43.60 میکروگرم 79 6.8 عالی
ویتامین B12 1.34 میکروگرم 56 4.8 بسیار خوب
پروتئین 24.05 گرم 48 4.1 بسیار خوب
ویتامین D 172.37 IU 43 3.7 بسیار خوب است
ویتامین C 29.48 میلی گرم 39 3.4 بسیار خوب
مس 0.35 میلی گرم 39 3.3 خوب است
فسفر 251.90 میلی گرم 36 3.1 خوب است
چربی امگا 3: 0.57 گرم 24 2.0 خوب است
ویتامین B3 3.40 میلی گرم 21 1.8 خوب است
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75٪ OR
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10٪
DRI / DV بسیار خوب> = 50٪ OR
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5٪
خوب DRI / DV> = 25٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5٪
نمایه تغذیه ای در عمق میگوهای تند آسیایی
درباره این سایت